Tratament și remedii

Semne și simptome

Cauze și forme

Tratament și remedii

Tratamentul local cu comprimate de supt care conțin un antiseptic și un anestezic, cum este Orofar, acționează pentru atenuarea durerii în gât. Nu numai substanțele active, ci și suptul comprimatelor atenuează durerea, stimulând secreția salivei și astfel umectând mucoasele, ceea ce stimulează regenerarea mucoasei faringiene.

Tratament și remedii

Pe lângă atenuarea durerii, combaterea agenților patogeni joacă un rol important în tratament.
Acest rol poate fi îndeplinit de un medicament care constă în asocierea dintre un anestezic local și un antiseptic, cum este Orofar.

Recomandări pentru prevenție și recuperare rapidă:

1.

Respirați pe nas. Nasul filtrează particulele, cum sunt virusurile sau bacteriile, prezente în aer și încălzește și umectează aerul inspirat, ceea ce poate preveni iritarea mucoaselor.

2.

Asigurați-vă că există suficientă umezeală în aer. Umidificarea aerului din locuință sau birou previne deshidratarea mucoaselor.

3.

Consumați apă sau ceai pentru a vă hidrata și umecta mucoasa de la nivelul gâtului. Băuturile acide, cum sunt sucurile de fructe, sunt mai puțin recomandate deoarece irită mai mult mucosele. Ceaiul de mușețel sau salvie pot contribui la atenuarea inflamației.

4.

Mențineți-vă calde mâinile, picioarele, capul și gâtul. Căldura asigură o bună circulație a sângelui către mucoasa căilor respiratorii. Aceasta facilitează accesul la țesuturi al celulelor sistemului imunitar care luptă cu infecția.

5.

Evitați alimentatele care irită gâtul. Consumați alimente semisolide, lichide, calde și necondimentate.

Durerea în gât la copii

În medie, copiii prezintă mai frecvent durere în gât decât adulții deoarece sistemul lor imunitar nu este încă la fel de rezistent.
Totuși, Orofar acționează pentru atenuarea durerii și la copii începând cu vârsta de la 6 ani (comprimate) și 4 ani (spray).

Comprimatele de supt nu conțin antibiotic, zahăr, alcool sau conservanți.
Spray-ul nu conține antibiotice, zahăr sau conservanți.

Durerea în gât în sarcină

În sarcină, corpul suferă schimbări în mod constant și apare o multitudine de lucruri noi de avut în vedere.

Femeile gravide prezintă un risc mai mare de răceală sau gripă din cauza sistemului imunitar slăbit în timpul sarcinii.

Medicamentele utilizate de obicei pentru durerea în gât pot să nu fie adecvate pentru făt.

Dacă suferiți de durere în gât în timpul sarcinii, există multe modalități simple și remedii naturiste care pot fi utilizate ca tratament inițial:

Totuși, discutați cu medicul sau farmacistul pentru a vedea ce tratament și remedii sunt adecvate stării dvs.

Durere în gât?
Acționați rapid cu Orofar!

Citiți mai multe despre Orofar.